Geïnteresseerd in deze software? We maakten een handig overzicht om je op weg te helpen.

e-Boekhouden.nl

Actie: Nu 15 maanden geheel gratis en vrijblijvend voor startende MKB’ers. Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis nodig om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu uw gratis account aan!
Bekijk de website

Ficsus.nl

Hét boekhoudpakket voor mkb’ers. Nú 15 maanden gratis en geheel vrijblijvend. Maak hier je gratis account aan en start direct!
Bekijk de website

Exact

Meer dan 550.000 organisaties vertrouwen voor hun cijfers op Exact. De boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen, hierdoor bespaar je 70% tijd. De slimme software werkt altijd en overal en is eenvoudig te koppelen.
Bekijk de website

Twinfield

Al jarenlang is Twinfield dé keuze van boekhoudprofessionals in het MKB. Twinfield onderscheidt zich door rijke functionaliteit, vaste activa beheer, consultancy en 300+ koppelpartners. Ervaar het zelf gratis!
Bekijk de website

Visma eAccounting

Visma eAccounting is het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma voor het MKB. Onbeperkt boekhouden & factureren, gratis trainingen, handige mobiele app en deskundig advies. Probeer eAccounting 30 dagen gratis!
Bekijk de website

Insider Bedrijfssoftware is een service die je als bedrijf helpt om de beste keuzes te maken bij de aanschaf van bedrijfssoftware, in samenwerking met Appwiki. Business Insider Nederland kan een vergoeding ontvangen bij een eventuele aankoop.

https://www.businessinsider.nl/de-beste-boekhoudpakketten-voor-het-mkb-in-2020/?vgo_ee=ejBvA3lN9d2Q1GTU%2F0bQYlTedCmujgbxPgiOtK5m9a4%3D