Zwangere medewerker? Dit moet je weten

Je medewerker kondigt haar zwangerschap aan. Wat moet je allemaal regelen? Welke regels, wetten en rechten gelden op het werk tijdens een zwangerschap? We zetten het voor je op een rij.

Min-maxcontract: zo werk je ermee

Wat zijn de voor- en nadelen van dit flexibele arbeidscontract? Wanneer zet je het in en met welke regels moet je rekening houden? Dit is wat je moet weten over het min-maxcontract.

Hybride werken doe je zo

Steeds meer medewerkers hebben een voorkeur voor hybride werken. Maar hoe ga je hier als werkgever mee om? Je leest het in dit whitepaper.

Auto van de zaak: kopen of leasen?

Voor veel ondernemers is een zakelijke auto onmisbaar om bijvoorbeeld naar afspraken te gaan of om producten te vervoeren. Maar welke optie is het beste voor jouw bedrijf: kopen of leasen?

Referentiedagen, wanneer vastleggen?

Het vastleggen van referentiedagen is een vrij recente verplichting bij oproepcontracten of als het werkpatroon van je werknemers grotendeels onvoorspelbaar is. Wat zijn referentiedagen en hoe moet je ermee omgaan?

77 tips voor pensioen beleggen

Ontvang nu 77 Pensioentips met onze gratis gids en periodieke inzichten. Iedereen met een portefeuille vanaf
€ 350.000 moet dit echt lezen. Vraag gratis aan.

Zo regel je pensioen voor je werknemers

29% van de werkgevers in Nederland biedt nog geen pensioenregeling, waardoor ruim 900.000 werknemers geen pensioen opbouwen. Het regelen van pensioen voor werknemers is belangrijk en kan in vijf stappen worden gedaan.

Wetswijzigingen per 1 juli 2023

Op 1 juli 2023 worden er wetswijzigingen doorgevoerd die een impact zullen hebben op heel wat ondernemers. Lees hier de belangrijkste wetswijzigingen voor jou.

Eerste hulp bij re-integreren

Als manager heb je aandacht voor je werknemers op de werkvloer. Maar vergeet de werknemers die ziek thuis zitten niet. In dit whitepaper lees je alles over re-integratie.

https://mailchi.mp/mkbservicedesk/dit-zijn-de-wetswijzigingen-per-1-juli-2023?e=41f25590d3