Schrijf je in voor de gratis webinar op woensdag 21 september om 12:00 uur

 20 september 2022 2 minuten

Prinsjesdag 2022 heeft dit jaar veel gevolgen voor ondernemers. Wil je weten wat de veranderingen voor jou betekenen? Lees dan deze pagina of schrijf je in voor de gratis webinar ‘Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor de werkgever’.

Overzicht veranderingen Prinsjesdag 2022

Traditiegetrouw presenteert het kabinet op Prinsjesdag de Miljoennennota met de belastingplannen voor 2023. Dit jaar zijn er vanwege de koopkrachtmaatregelen extra veel veranderingen. Op deze pagina geven we je een overzicht van de veranderingen die voor ondernemers relevant zijn. Wil je in een half uur bijgepraat worden over de belangrijkste veranderingen? Schrijf je dan in voor de gratis webinar, georganiseerd door Van Spaendonck.

De webinar in het kort:

  • De wijzigingen voor de werkgever op een rij
  • Een verdieping van de belangrijkste onderdelen
  • Een doorrekening van de financiële impact
  • Handvatten voor de juiste keuzes
  • Vraag & antwoord met onze experts

Waar en wanneer

Woensdag 21 september van 12:00 – 12:45 uur

Schrijf je in >

Aangekondigde maatregelen

Een paar belangrijke veranderingen voor 2023 die aangekondigd zijn op Prinsjesdag 2022:

Alleen al deze maatregelen hebben grote impact op mkb’ers en roepen vragen op. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële gevolgen van de verhoging van het minimumloon en de reiskostenvergoeding? Hoe moet je als werkgever omgaan met werknemers die om loonsverhoging komen vragen? Hoe voorkom je dat werknemers vertrekken naar werkgevers die meer geld bieden? Dit zijn onderwerpen die in de webinar aan bod komen.

Andere maatregelen die aangekondigd zijn op Prinsjesdag 2022:

  • En meer…

In de webinar laten we alle relevante veranderingen de revue passeren, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook kun je vragen stellen aan onze experts, zodat je weet wat de maatregelen voor jou betekenen.

Uitleg, doorrekeningen en inspiratie

In de webinar ‘Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor de werkgever’ maken we de gevolgen van miljoenennota inzichtelijk. We maken de vertaalslag van de regelgeving naar de praktijk.

Verschillende experts zullen uitleggen wat de maatregelen concreet inhouden, zodat jij als ondernemer een duidelijk beeld hebt van de gevolgen. We zullen aan de hand van rekenvoorbeelden laten zien wat bijvoorbeeld de loonsverhoging of de verhoging van de reiskostenvergoeding je kost.

Inspiratie voor ondernemers

Daarnaast bieden we inspiratie:

  • Welke alternatieven zijn er voor salarisverhoging?
  • Wat zou een passende verhoging van het loon zijn?
  • Hoe kun je een duurzaam personeelsbeleid voeren?
  • Welke kansen zijn er juist in deze tijd?

Schrijf je in

Het zijn turbulente tijden. De webinar ‘Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor de werkgever’ geeft je duidelijkheid en handvatten in deze dynamische en uitdagende tijd. Wil je op de hoogte blijven en weten wat je te wachten staat? Schrijf je dan nu in voor de webinar.

https://www.mkbservicedesk.nl/nieuws/ondernemersnieuws/wat-betekent-prinsjesdag-2022-voor-ondernemers?utm_source=mkbsd&utm_medium=email&utm_term=20220921&utm_campaign=weekly