Hotel Spoorzicht

http://www.spoorzichtloppersum.nl/

http://bit.ly/1Xy2UYE 

Al langer dan een eeuw is het dé pleisterplaats van Loppersum: Hotel Spoorzicht. Na een aantal moeilijke jaren en een bijna-faillissement van de vorige eigenaar, namen ondernemers Cees de Vries en Albert Kuipers het bedrijf in november 2014 over. En warempel: hotel, restaurant en spa draaien weer als een tierelier. Er moesten en moeten wel de nodige investeringen worden gedaan en de horecamannen zijn er nog lang niet maar dankzij eigen geld, de bank en geld van Economic Board Groningen via Kredietunie Eemsregio, is Spoorzicht hard op weg zijn oude status terug te krijgen.

Al met al denkt De Vries wel een paar ton kwijt te zullen zijn om het hele horecabedrijf een upgrade te geven. De ton van Economic Board Groningen, verkregen middels een lening via Kredietunie Eemsregio waarlangs EBG een deel van haar geld beschikbaar stelt, is een mooi begin. “We zijn er heel blij mee. Het is een teken dat er vertrouwen in ons is.”

De mannen zijn er nog lang niet; een deel van de klussen hangt ook af van bevingsherstel- en versterkingswerkzaamheden. Maar trots, dat is het duo nu al. Er staat al heel veel, en Spoorzicht is weer een plek waar mensen met gastvrijheid worden ontvangen. Want opknappen is één ding; het gevoel dat je je gast geeft blijft voorop staan. “Je moet ze een warme deken aanbieden”, weet De Vries. Hard werken dus op alle fronten. Maar dankzij die inspanningen krijgt Spoorzicht zijn grandeur terug en Loppersum haar pleisterplaats.

Laatste tweets

Kapitaal op Maat: ‘Grootste deel crowdfundingplatformen zal dit jaar stoppen’. ow.ly/51iH50N7vJ3

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom kredietunies.